Leicester hävisi kauden ensimmäisen ottelunsa

Leicester hävisi kauden ensimmäisen ottelun

Kukaan ei varmaan ole unohtanut mikä joukkue voitti viime kaudella valioliigan mestaruuden. Leicesterin mainiosti alkanut kausi jatkui edellisellä kaudella aivan loppuun asti ja joukkue pääsi nostamaan kauden lopuksi pystiä korkeuksiin. Pari onnekasta vedonlyöjää odottikin aivan uskomaton tilipäivä, kun olivat läpällä laittaneet rahansa kiinni Leicesterin voitosta jopa kertoimella 50000.

Nyt olemme jo päässeet uuden valioliiga kauden makuun, ja Leicester hävisikin heti kättelyyn Hullia vastaan 2-1. Asiantuntijoiden ja tietäjien mukaan tämä on ensimmäinen kerta sitten kauden 89-90, kun viime kauden mestari häviää avausottelunsa. Luonnollisesti yksi ottelu ei merkitse paljoa, mutta olin kyllä odottanut Leicesterin joukkueelta kovempaa pelisuoritusta.

Jään silti odottamaan jo seuraavaa peliä koska voimme olla varmoja, että Leicester tulee olemaan taas kerran kova joukkue. Tällä kaudella vedonlyöjät pääsevät myös nauttimaan Leciesterin näkemisestä euro-kentillä.

Nyt aloitan valmistautumisen iltapäivän Arsenal – Liverpool peliin. Liverpoolille tulee siis heti alkuun erittäin kova vastus. Risti ei varmaan ole vedonlyöjän kannalta mahdoton lopputulos ja sillä saisikin monella peliyhtiöllä rahat 3.5 kertaisena takaisin. Ei kun lyömään vetoja kehiin!

Vastaa