Liverpool pelaa tänään arsenalia vastaan

Liverpoolin ja Arsenalin kauden avausottelu

Liverpool ja Arsenal aloittaa kauden pelaamalla toisiaan vastaan tänään iltapäivällä. Viime kausi meni Liverpoolin kohdalla aika käteen ja he haluavat varmasti näyttää faneilleen, että Liverpool on edelleen joukkue, joka pystyy voittamaan pystejä. Vastaan asettuu tosin Arsenal, joka pelasi Liverpooliin verrattuna paljon paremman edelliskauden. Liverpoolin eduksi on se tosiseikka, että iso osa Arsenalin avainpelaajista ovat sairastuvalla tai muuten vain eivät vielä ole pelikunnossa. Tosin myös Liverpoolilla on omat ongelmansa loukkaantumisien kanssa.

Uskon vahvasti tasapeliin tänään. Liverpool on aina ollut vaisu Arsenalia vastaan, mutta loukkaantumiset voivat antaa Liverpoolille avaimet ainakin tasuriin. Tulemme myös todennäköisesti näkemään Sturridgen kentällä tänään heti avauksessa. Mikä lisää todella paljon Liverpoolin hyökkäyksen vaarallisuutta. Myös Coutinho nähdään todennäköisesti avauksessa.