Zlatan valioliigassa parin tunnin päästä

Pari tuntia Zlatanin ManU-debyyttiin

Jalkapallon ystävälle ja vedonlyöjälle alkaa parin tunnin päästä harvinaisen herkullinen ottelu. Zlatan Ibrahimovic pukee päälle Manchester Unitedin paidan ensimmäistä kertaa valioliigassa. Zlatan aloitti jo väkevästi community shield-ottelussa, kun hän puski 83 minuutilla Manchesterin voittoon. Manchester United voitti Leicesterin lopulta lukemin 1-2 ja Zlatanista tuli ottelun voittaja. Tulemmekin varmasti näkemään tällä kaudella paljon maaleja ja tilanteita, sillä Zlatan on tullut Manchester Unitediin ainoastaan yhdestä syystä. Zlatan on tullut voittamaan!

Seuraan muutenkin innolla Manua tällä kaudella sillä Mourinho on todella hankkinut joukkueeseensa ison kasan voittajia. Äskettäin myös kaikkien isoin siirto oli valmis, kun Mourinho osti Manuun Paul Pogban hintaan 110 miljoonaa euroa. Tosin Pogbaa ei nähdä vielä tänään tositoimissa, sillä hänellä on viime kaudelta keltaisia alla. Voimme olla varmoja, että United pelaa tällä kaudella ainoastaan valioliigan voitosta.

Zlatan sanoikin community shields ottelun jälkeen, että tämä on vasta alkua ja että lisää on todellakin tulossa.

Nyt pari tuntia ennen Manun kauden avausta käyn laittamassa rahani Manulle, sillä uskon että emme ole vuosiin nähnyt näin kovaa Manchester Unitedia.